Copenhagen Business School (CBS Business)

Mentaltræning (Danish)


Date and time

Thursday 25. April 2019 at 14:00 to 17:00

Registration Deadline

Thursday 25. April 2019 at 12:00

Location

Copenhagen Business School (SPs07), Solbjerg Plads 3
Room SPs07, 2000 Frederiksberg
Copenhagen Business School (SPs07)
Solbjerg Plads 3
Room SPs07
2000 Frederiksberg

Organizer

Copenhagen Business School (CBS Business)
Phone: +45 3815 3815
careers@cbs.dk

Hver dag koster det mange timers effektivitet for studerende, nyuddannede, ledige og ansatte, at deres hjerner er overbelastede med tusindvis af tanker, så de ikke kan holde fokus. Også i privatlivet er omkostningerne høje, hvis vi ikke er mentalt til stede. Vi kan komme til at gøre og sige ting, vi ikke mener eller agere på måder, vi i bund og grund ikke ønsker.

Du skal forholde dig til små og store ting og træffe mange valg hver eneste dag. Beslutningerne er ikke blevet færre i en hverdag med smartphones, internet og frihed til at vælge præcist hvilket liv, du vil leve. Men i krydsfeltet mellem mentaltræning og moderne hjerneforskning, træder nye muligheder frem. 

Udbytte:

Workshoppen tilbyder dig hverken en mirakelkur eller et ”Quick-fix”. Derimod lærer du at anvende brugbare redskaber til at ’slukke emhætten’, der snurrer i baggrunden: Rydde mentalt op, reducere stresspåvirkning, træne fokus og gøre det lettere at leve i en verden, der kræver mere og mere af den enkelte. 

Underviser:

Rikke Østergaard er erhvervssociolog og mentaltræningsekspert og indehaver af Erhvervssociologen.dk. Rikke har indgående kendskab til samarbejde i organisationer, stress, konfliktløsning, mindfulness og mentaltræning. Rikke er i foråret 2016 udkommet med bogen ”Sluk Emhætten: Træn hjernen og træf bedre beslutninger”.

Rikke har i en årrække undervist erhvervsfolk i mentaltræning og meditation, holdt foredrag og arbejdet professionelt med grupper og organisationer. Desuden både underviser og coacher hun flere ledere fra det danske erhvervsliv. 

Målgruppe:

Alle studerende på CBS, der kan bruge et afbræk i hverdagen til at få styr på tankemylderet. Så hvis du vil lære ”at slukke emhætten” og have fokus på ”NU-et”.

Vi ses!

CBS Business & CA -Akasse

Organizer Contact Information

Copenhagen Business School (CBS Business)
Phone: +45 3815 3815
careers@cbs.dk

Organizer Contact Information

Copenhagen Business School (CBS Business)
Phone: +45 3815 3815
careers@cbs.dk